Saturday, December 29, 2012

visszatekintősen...


...a napokban egyre tobbszor kalandoztam el, gondolatban visszatekintve az evre.
Olyan erosen blokkoltam a masik hazat, az ott toltott eveket, hogy a varatlanul elem kerult fotom ota es elotte sem gondoltam oda, egyszer sem.
Messzinek, tavolinak, masik eletnek tunik az a vilag, nyugodtan nyithatnek egy uj blogot, :Agnes...egy no szamtalan elete cimmel.
Mind mas volt, mind annyira kulonbozo, helyszintol, eletkortol, diszlettol, szereploktol fuggo.Vajon mennyi lesz meg? Vajon mennyit bir egy elet, helyesbitve tobb elet egy szemelyben koncentralva.En magam vagyok az eletem esszenciaja:)ironiam sem veszett el, nem lett kevesebb.
Mintha kevesebb szep szot hasznalnek, mint korabban.Azok is tavol maradtak a masik eletben?megeshet az emberrrel, annyi minden meg is esik, hogy meg husz blog teleirasa is keves lenne olykor.
Nem jutott minden napra boldogsagfalat, pedig igyekeztem igazan.Voltak kifejezetten libaboros, gyaszos, dramai, pattanasig feszult napok, es volt megvaltas is, oldodas.Majdnem azt irtam feloldozas, onmagam feloldozasa elsosorban.Jol tudom en, magammal kell nagyon joban lenni, elnezobbnek, ahhoz, hogy masokat, masikat kozel engedjek.
Elmaradt a fazekassag is, elvitte a masik eletem jokedve a kiprobalasi, bizonyitasi, megmerettetesi vagyam, akarasom.Majd egy ujabb eletben:)


Azt szeretnem megkoszonni , akik egy egy nyitott ablakukkal engedtek, hogy en is bekukkantsak hozzajuk ev kozben, es ebben az unnepi , lelkileg felfokozott allapotban is.Megtisztelo volt, meg akkor is, ha csak egy menut, egy fogast, egy ajandekot lattam.
Kulon koszonom, akik hozzam kukkantottak be , egy egy kedves megjegyzessel, jol esett, mindig ugy ereztem reszese vagyok egy kicsit az otthoni hangulatnak is, es nem csak karacsonykor.


Majd meg jovok egy vilagra szolo koccintassal hetfon, es mondom cheers:)Boldog Uj Evet!





*ablakos pic.a netrol