Sunday, December 16, 2012

secret santa...

"Milyen igazad van, amikor arról írsz, hogy mennyivel másabb érzés a kezünkbe fogni azt a levélpapírt, látni a kézírást, elképzelni, ahogy az előkészületek, a csomagolás történik... Mennyivel intimebb, megérintőbb. Ráadásul mindig itt van."

Secret Santa lenyege:
Egy csoport, kozosseg(munkahelyi, barati, blog stb.) neveiket leirva kalapba dobjak, kihuznak fejenkent egyet, az ertek csakis X osszeg lehet, majd atadaskor kiderul, ki kinek az ajandekozoja.
En ezt kisse ugy adaptaltam most, hogy akik cimet igy vagy ugy megtalaltam, masik taskamban kiirva papiron elozo posta alkalmabol, szoval ok kapnak tolem egy lapot, vagy ketten kicsit tobbet.
A fonti reszlet egy olyan levelbol, aki mar megkapta tolem, szamara mar nem vagyok titok, csak orom.Az orom visszahat, mert adni nagyon jo, es persze kapni is, meg akkor is , ha most(mert korabban hasonlo csodat) csak szavakat.
A blogban sokan irunk egymassal, egymasnak, velemenyt, uzenetet, de en megis ugy kepzelem akkor valunk igaziva, amikor legalabb az irasat, a kezzel irottat korberajzolhatjuk,kovetve a gorbuleseket, es kozben elkepzelve ahogy akkor  csak rank gondolt valaki.
Az is lehet csak en vagyok igy ezzel ennyire.



* a foto lenyege, amiert bemasoltam, hogy a medal nyeremenyrol en semmit nem tudtam, igy kuldtem a fulbevalot:) mondtam mar, hogy hiszek a csodakban?igen, mondtam, jo sokszor, idonkent bizonysagot is nyer...