Thursday, October 11, 2012

extra beat...




...amikor elet fogan az anyamehben, a 20-ik napon mar van szivhangja.Meg nem merheto, csak kesobb, a 12-ik hettol, de mar van.Megnyugtato erzes az anyukanak, ha csak ugy  meghallhatja a szivhangot, mert sokat elarul , az erossege, a ritmusa.Laikusok kepesek osszekeverni az anyaeval, pedig a kicsi sziv majdnem dupla annyiszor dobban.
Sziv.Azt mondjak, akinek osszetorik, csalodas eri, nagyobbra no, ez okozza a fajdalmat.Ereztem mar, fizikalisan ereztem a fajast.Es akkor meg nem is irtam le, hogy nekem a rendes ritmushoz , extra beatem van, igy szulettem.Eloszor szivzorejnek neveztek:) Teljesen jol vagyok, csak a sok erzelemhez, amivel szulettem, szuksegem lett egy extra dobbanasra, igy kovetkeztettem .
Van egy film, az Osz New Yorkban, nagyon szeretem, es az Oktoberben mindig benne van, mar szazszor lattam.
Ha a betegsegeket osztalyoznank , a legszebb a szivbetegseg, hiszen semmi nem latszik, nincs elvaltozas, csak valahol a szemen at latod, benne van a nezesben, a tekinteteben.
Hogy miert irok mindezekrol? Ma van a szuletesnapom, nehany extra dobbanas kiseri, kulonosen , amikor koszontest kapok, szoban, irasban.Ma meg az extra melle is van, dupla extra:)
Sokszor van olyan helyzet, nekem volt, amikor megkapod a kerdest mit szeretsz magadon, magadban.En ezt az extrat.

 Ti, Te, akik beneztek ma , maskor is hozzam, mi az amit szerettek magatokban, magatokon?
Lehet anatomia, vagy csak szimplan erzelmi szalu megjeloles, erdekel, erdekeltek:)