Sunday, August 12, 2012

behajtott oldal...


"Ugy gondolom, ha szuksegunk van bizonyos típusu emberekre az eletunkben, megtalaljuk oket. Ez nem jelenti azt, hogy mindig ott lesznek. Majd  amikor idovel valami vegehez er, tovabb lepsz. Talan  jön valaki mas,  talan nem."


Nem tudom miert eppen ez a gondolat jutott eszembe, ami nem is az enyem, egy szinesznotol idezem(Cameron Diaz), de valamiert azt kepzelem illik most ide, a hangulatomba is, az elmult honapok hangulatahoz is, meg akkor is , ha nem konkretan valakihez, valakikhez kotom most.Es talan altalanossagban is ertelmezheto, nem feltetlen szemelyhez kapcsolva,hanem eletformahoz, targyakhoz, allapotokhoz.
Sokszor haltam meg lelkileg, sokszor epultem ujra, sokszor egy percen belul is.A fogadalmak , az igeretek, ugy gondolom pillanatnyi, instant kapaszkodok magunknak, mint valami manko, a hirtelen folytatashoz.Bar minden erommel jopofat vagok, lattatok magam korul, mert felelos vagyok a csaladomert, a kornyezetemert, de nagyon nehez volt, es nagyon nehez ez a mostani korszak.Nehez, es nem is lehet egy korszakot, egy eletformat, sok sok apro szokasaival, beidegzodesevel kitorolni, atlepni kecsesen, vagy a  szonyeg ala soporni, hogy ne lassuk.Sokszor sirtam kepzeletben, es sokszor valosagban is, egy kicsit talan most is.Talan faradtsag ez mar, kilugozva erzem magam, kulonosen erzelmileg.
Volt nehany felbehagyott mondatom, kerdojelekkent maradtak bennem.
A legfontosabb, hogy Lola meggyogyult teljesen, ezt azzal unnepelte, hogy ellopta a haloingem , rongyosra ragta:)es en orultem.Vagyis van olyan sokszor, amikor a rossz is lehet jo, nagyon jo.


A keresett fotom meg nincs meg, de az Audrey Hepburnos halasznadragomrol  sikerult egy nem tul jo fotot csinalni.


Az ablakparkanyomra galambok szallnak neha, szemezunk egy ideig.Ha irok, vagy dolgom van a gepen, elidoznek, nem sietnek.Ha fol kell allnom kozben, vagy telefon csorog , elriadnak, mennek azonnal, de azert jo, hogy bekoszonnek, nekem.


Tudom, hogy sok levelet kaptam e-mail, es nem valaszoltam, ezert kulon elnezest kerek, de most nem megy az iras, nem jon ugy a szo.
Nagyon sok biztatast batoritast kaptam itt a blogban is, es nem tudom , nem talalom a kifejezo szot, mennyi sokat segitett, milyen sokat jelent.A legegyszerubbel:KOSZONOM meg Nektek.
Most egy  idore behajtom a naplom, olyan pihenos, utazos, nyaralos? fele idoszakra.
 Tovabbi nagyon szep nyari:)napokat kivanok Mindenkinek!