Wednesday, May 23, 2012

öt betű...


...egy nev, ami azonnali szerelemmel, fogalomma notte magat.Nem feltetlenul klasszikus no-ferfi kapcsolat, hiszen o nem tudott rola(m), azt sem mondanam, hogy egyoldalu szerelem, mivel olyan nincs.Rajongas? talan.
Ketszer irtam rola a blogomban, igazan megtisztelve erezhetne magat, ha tudna rola.Vagy csak nyersen kioktatna, hogy az o nevevel fenyezem a blogom.
Az utolso resz, mindamellett, hogy stilusos volt, rola szolt egeszen, ahogy szinte minden elozo, kulonosen, amelyek  a baratsagra jellemzok.Szamomra megis az utolso elotti tetszett, azon bogtem, majdnem vegig.Maradando mondatok hangzanak el, vivodas, veszekedes, egeszen valosagszagu volt.En is igy elnem meg, eltem meg kicsiben.
Azt hiszem azzal tudott igazan megnyerni maganak, mert nem a boldogsagrol szolt, a maniakus keresesevel.Az eletrol szolt, a sok fajdalomrol, a sok tragediarol,es az apro oromokrol, amilyen valojaban.
Aztan azon is elgondolkoztam;milyen erdekes is a boldogsag, az emberek napjainkban az elso problemanal odebb allnak, szakitanak, valnak.Megoldas helyett.Ebben az az igazan erdekes, hogy szerintuk elotte boldogok voltak, es megsem eleg ahhoz, hogy az elso felmerulo problema megoldodjon belole, nem fussa belole.Milyen boldogsag az akkor...
Olvastam rola, haboru utan, a nehez helyzetek osszahoztak az embereket.Bajban  osszekovacsolodnak.Bekeben a boldogsag szakit.Fura, de igy nez ki.
Nem vagyok sorozatfuggo, volt 2-3 , de mind lemorzsolodott, mint egy valodi szerelemnel.Vannak, vagyunk, amig marad az  az egy, elkopik mindenki mas, mert abban az egyben megtalalunk mindent, minden olyat, amit az elozo  4-5 adott.
Ilyet adott nekem O, a musoraval, a humoraval, az elbuvolo tudasaval, a faragatlansagaval, es megis fantasztikus onzetlensegevel, josagaval.Ilyen esti musorban, ennyire osszetett karakterrel meg nem talalkoztam.Bar sok viszonyitasom nincs.
Mintha kovetne az en valtozasom, hiszen teljesen a masik hazhoz tartozott o a hetfo esteivel,ahhoz a nappalihoz, a kakukkos orahoz, ahogy szaladtam leulni furdes utan.Senki nem szolt hozzam, tudtak folosleges, megszunt a vilag korulottem 60 percig.
Vege.Befejeztek.Otletesen megoldva, nem maradt kerdes bennem, talan csak ha tovabb gondolnam...vajon mit fog kezdeni magaval 5-6 honap multan dr HOUSE?...hianyozni fog, nekem.
..