Monday, May 14, 2012

másnap ...



...balra a masodik uzlet tolunk egy viraguzlet.Tegnap szinte egesz nap egymasnak adtak a kilincset a gyerekek, fiatal felnottek, egeszen felnottek.Mosolyogva neztem, ahogy maguk ele tartva a csokorral mennek, mintha a viragcsokor vezetne oket, arcuk atszellemulve, az imadott Edesanya arca maguk elott.Nem lattak, nem hallottak, csak mentek komolyan.
En tegnap megtapasztalhattam milyen lehet az ev masik 364 napjan velem elni.Leirom, hogy tudd, bar lattad rajtam, ha majd evek multan olvasol, tokeletes nap volt.
Reggelit kaptam agyba, csak a  fenykepezes erejeig maszhattam ki:) aztan jottek a meselesek, regebbi anyaknapjakrol..(ezek a kedvenceim)kozben mindig megkerdezted kerek e valamit:)aranyos voltal.
Az ebedet ugyesen elkeszitetted, es talaltal, surogtel, nyuzsogtel, es nem nezhettem meg elobb, csak, amikor keszen volt.A stir-fry, mondjuk azt egy eleg egyszeru etel.Csak dobalsz bele , amit a hutoben talalsz, igy tanitottalak.Nagyon finom volt, kicsit erosen fuszerezett, de igy volt tokeletes.
Majd a film, ahogy a fuggonyt, a hangerot beallitottad, ahogy idonkent megkerdezted kerek e valamit....lattam magam benned, es apat benned...

szeretettel B.nak hetfo hajnal/majus 2012



*foto:pancake mangoval