Friday, May 18, 2012

kitérőkkel...

 
Miutan kihagytam a leagazast az autopalyan es bosszankodtam nehany masodpercet, ugy dontottem nem fordulok vissza.
Kivancsi voltam kiterokkel hova fogok erkezni, vajon ugyanoda e, vagy nagyon mas lesz a celallomas.
Azonnal parhuzamot vontam az eletunkkel, ha valasztas elott vagyunk egy kepzeletbeli utelagazasnal, vajon mennyiben kulonbozik a dontesunk eredmenye?lehet e tudni?az eletben lehet u turn-t csinalni?, vagy kiterokkel ugyan, telis tele kiterokkel, megis ugyanoda erkezunk?, mert a termeszetunk ellen nem tehetunk, az jon elo, az mozgat egeszen addig, amig jol nem erezzunk magunk a borunkben.Tehat a vegeredmeny ugyanaz, mint egy matek egyenletnel.Mas levezetesek, megkozelitesek, de az eredmeny ugyanaz.
Befejeztem a konyvet, a Valtozasokat.Megdolgozott, megmozgatott.Nem csak az emlekei mozgattak meg, de at is utaztam kepzeletben, jomagam is , valosagban is, szamtalanszor.
Aztan elvittek az en emlekeim is, akaratlanul is parhuzamot vontam, hasonlitottam minduntalan.Egyelore nem kezdem a masik konyvet, nem tartom illonek ezzel szemben.Mindig is szerettem idot adni mindennek.Szinhazba sem tudnek hetente beulni, mert utolag szeretem felidezni, egy egy jo mondaton elidozni, csungni, eljatszani vele, beepiteni a magam kis szereny vilagaba.Igy leszek a konyvvel is most.Az is meglehet bizonyos reszekhez visszaterek, ujraolvasom.Ilyen voltam, ilyen vagyok, a kiteroimmel egyutt...


Es hogy ne tunjek tul komolynak, eletuntnak:)ideje volt venni valamit, mert ugye itt  a nyar es nincs egy rendes "rongyom"amit felvegyek:)ismeros holgyeim? a szovegem?
Szoval talaltam ezt a folsot, ami szoknyaval romantikus, capri nadraggal sportos, rovidebb nadraggal meg egeszen kellemes a melegben majd.Regota szerettem volna valami sargat, annak olyan elokelo benyomasa van, ha valaki viseli, finom szin, s megfigyeltem , hogy alig lehet latni a polcokon.Csupa szurke , feher, vagy fekete, esetleg rozsaszin minden, de sarga sehol.Ebbol is ez az egy darab volt, amire en le is csaptam.
Ja es talaltam valamit hozza, ami kezugyesseget igenyel, az elkeszitese, ha sikerul megmutatom, ha nem, elasom jo melyen a szegyenemmel, vagy csak egyszeruen batyuba kotom oket, a sikertelen kezimunkam es a szegyenem es utnak inditom oket, jarjanak szerencsevel, ha mar nalam nem talaltak.
Mondjuk ez eleg negativ hozzaallas, meg ilyen keson nezve is, de jo hir lett nekem, hogy az iPad-al tudok fotozni, B. ejtette el a mondatot olyan termeszeteseggel, mintha azt nekem is illett volna tudni:anya miert nem fotozol az iPad-dal?Tenyleg! , csaptam a homlokomra es voila:)
(azert a hetvegen illene a fenykepezogepemet meggyogyitani, az jobb kepet keszit)most meg menjunk aludni..joejt nekunk:)