Monday, May 28, 2012

az előzőhöz...








Lanyok! Holdgyongy:)Eva:)Rozsa:)


ezt most ide irtam...

8 csalad, akiket szemelyesen ismertem..szethullva, 5 csaladban az egyik szulo halott es meg ma is csak 40+ eves lenne, a gyerekek visszafordithatatlanul elzullottek.
Ugyanekkor olvasom, hogy emberek kozott divat lett ugy vasarolni lakast, hazat, hogy ghost apartment vagy ghost house.A lenyeg az, hogy a mellettuk levot is folvasaroljak csak azert, hogy ne legyen szomszedjuk.

Ide Kanadaba rendszeresen erkeznek Afrikabol emberek, akiket  a legalapvetobbre tanitanak, pl a wc papir , wc hasznalata.
Ezzel persze nincs baj, ok is emberek, de a fontiek rovasara, akik ki lettek lokve a tarsadalombol.
Ma mar biztosan tudom, hogy minden jotekonysagi szervezet uzlet, es sehova nem jut el.Ez az emberkereskedelem is az.
A differencialt gondolkodassal nincs baj, nem szuletunk egyforma kepessegunek, a baj ott van, hogy az alapveto elhetest rantjak ki sokak alol.Szerintem nem mindenki jobb elet remenyeben hagyja el a hazat, nagyon sokan egyaltalan az eletben maradas, kulonosen, ha gyermeke van, annak megovasa remenyeben.Esz nelkul, gondolkodas nelkul, mert szepet igernek.A rosszrol meg senki nem szamol be.En szoktam, de nem vagyok ezert szimpatikus, mert almokat torok ossze.Sajnalom igazan, es azt is , ha valakinek serto volt, amit irtam.
Altalaban csak a  tulzasok, a mindenen foluli extrem dolgok zavarnak.Hogy elhet ugy ember, hogy van penze az osszes mellette levo lakoingatlant megvenni, hogy legteret vasaroljon maganak,  ne kelljen massal egyutt szivni... ilyenek aggasztanak, es azok az igeretes csaladok, akik mar nincsenek velem..