Wednesday, April 25, 2012

az új ablak...


A technikus fiu volt  az egyeduli, aki nem csodalkozott azon, hogy  ablakhoz kertem a netem.Mindenki mas probalt lebeszelni,teljesen eredmenytelenul, makacs vagyok, onfeju.
Valami ablakmaniam van azt hiszem, az utcara nezo ablak egy nagyon fontos pont volt, marad mindig az eletemben.Hisz olyan igy, mint egy foto, es ami erdekessege, hogy orokke valtozik.Fol van akasztva a falamra egy hatalmas keretu, elo , mozgo foto.


Mennyit abrandoztam, bambultam, toprengtem, almodoztam, epitkeztem kepzeletben ilyen ablakokban.Es milyen sok valt valora.Nem csak a taj erdekel, az emberek benne.Erdekel hogy viszonyulnak a tajhoz, egymashoz, hozzam, en hogy viszonyulok hozzajuk.Kora reggel egy ablakon kitekintes meghatarozhatja a napunk.Keso este a csillagos ejszaka kozelebb hozhatja az almaink.Ha mashogy nem , almunkban valora valhatnak:)
Osszegezve:nagyon fontos, hogy legyen ablakom, vagyis ablak szerint valasztottam magamnak szobat.
Teljesen mas, ellenparja az elozo eletemnek, megis erdekel, majdnem izgat ez a lukteto ,forgalmas, zajos, szinte soha nem alvo utca.
Amikor kezzel irok, ebben a sarokban van a kuckom, amit egyelore a Lola csalad vagy a macska foglal el.Alig varjak, hogy szabad legyen, maris betelepszik valaki.
Meg csak nehany nap telt el, de sok munkaval elertem, hogy kenyelmes legyen mindenkinek.Mindig es most is, a furdes, a puha , kenyelmes alvas,  a megerkezeskor ismeros illatok konnyebbe tettek ezt a hatalmas tranzakcionk
Gulyas levest foztem tegnap.Az illata bejarta szerintem a fel utcat,  az autok, buszok, motorok fustje is megadta magat.
Van egy tenyernyi kert, teljesen lebetonozva.A kepzeletem szarnyal, hogy fog kizoldellni a kerites menten, mar latom elore.
Lehetnek negativ, rossz kedvu, banatos,tehetnek nagy kijelenteseket, hogy soha tobbe nem ultetek.De en nem xy vagyok ebben az orszagban, hanem egy magyar no, magyar csalad, ehhez meltoan viselkedem, hagyom a nevjegyem barhol.


Vagyis viragos kertet, mert az ember , ha teheti ultessen, ne pusztitson, meg kepzeletben sem...



Sziasztok Mindenkinek!:)jol vagyok, vagyunk, es ujra vagyok, irok, irom az eletunk.Koszonom ismetelten mindenkinek a korabbi nagyon kedves irasat! Nagyon sokat segitett, nagyon jol esett!