Thursday, February 23, 2012

a lapos has és a fenék szoknya.../beszámoló


Tartozom egy beszamoloval kedd ota, nagyon sokat nem kestem vele.A kiskutyak ugy bezavartak, hogy ossze vissza alszom, neha este 7-kor is, de ejjel kettokor folebresztenek.

A gorog joghurttal az elso hetem fo eszrevetele a masnapi etvagytalansag volt.
Az eloiras az volt, hogy 3-4 hetig vacsorara csak ezt egyuk es voila, lapos hasunk lesz.Itt az etkezesi szokas kisse masabb, reggeli van, ami eleg fo, delben sokan csak egy salata szendvics, a fo etkezes nem az ebed, hanem a supper, ahogy itt hivjuk, ami este 5 es 6 kozott van.Ki is lehet menni az utakra, szinte semmi forgalom.
Mi nem szoktunk vacsorazni, csak valami gyumolcsot, vagy a  tejes oruletem a rizsi(rizspehely tejjel).(Mi ebedelunk.)
Szoval furcsa volt minden este joghurtot enni, de csinaltam hosiesen.Mindjart masnap eszrevettem, hogy a  szokasos kavem -croissant nem esik jol, nem kivanom.Ez igy ment egy hetig.A masodik  heten azt vettem eszre mar nem sesik jol a joghurt, es inkabb vagyom vissza  a reggeli kavera.De becsukott szemmel csinaltam tovabb.
A harmadik heten mar kifejezetten iszonyodtam, es igyekeztem valami kellemetlen izu gyogyszerre gondolni, azt is megeszem kohogeskor, mert az eredmenyre gondolok.
A negyedik heten egyszeruen beadtam a  kulcsot, ra sem birok nezni a  gorog vagy egyeb joghurtra:)
Soha nem voltam nagyevo, sot, gyerekkent kifejezetten rosszul ettem.Megis a hasam soha nem volt lapos:)valami ive mindig volt, es valahogy ugy kepzelem az a normalis.
Az evesben ami az egyik legfontosabb, a mennyiseg ,a masik a valtozatossag.Egy ember formajat, alakjat, teljesen a szuletesi adottsaga hatarozza meg.Persze lehet befolyasolni, a fontiekkel, a mertekkel, es a valtozatosaggal, es ki ki mire erzekeny odafigyelessel.
Van egy 13-ik eves szoknyam(jezusom mar ennyi:) ezt a  szoknyat fenek szoknyanak hivom, de csak magamban, vagy itthon.Terdig testhez allo, alatta harang alaku.Parizsban vettem, nagyon vigyazok ra.Nincs olyan alkalom, ha rajtam van, hogy meg ne kerdezzek hol vettem.Nagyon sokszor ezt hasznalom meronek, a fenek szoknyat.A merleg nem mindig tokeletes, mert mutathat kevesebbet , ha a szoknya megsem jo derekban vagy a hatsomon.
Szoval a szoknyat probaltam, hogy majd akkor a hasamnal most hogy fog behorpadni..ugyanolyan , mint elotte, van egy kis ive:) a ferjem szerint nem erdekes, o ugyis csak hatulrol lesi, amikor ez van rajtam:D
A gorog joghurt aran, egy honapi mennyiseg osszegezve, nem eszunk semmit, es veszunk egy uj fenek szoknyat..a hatas :priceless:))



*foto a netrol, majdnem ilyen, csak hosszabb
a modell latszik, hogy sokkal magasabb es vekonyabb, de meg neki is van ive , marmint a hasanak