Thursday, February 9, 2012

kérés...




...megbantottam valakit ket napja, annak kapcsan indult el bennem, hogy ugye, ha torolni szeretnenk valamit a gepbol, kapunk egy utolso eselyt, megkerdezi, biztosan akarod torolni?ott meg vissza is lephetunk, elallhatunk a torlestol.
Miert nincs hasonlo lepes , ha kuldunk valamit?miert nem kerdezi meg a gep, biztosan el szeretned kuldeni?:) valahol eszhez terito lenne egy tulfutott duhos vagy egyeb hangulatban, sok sok hulyesegtol ovna meg bennunket.
idorendi sorrendben egybeestek a tortenesek, a kutya beteg volt en faradt ,  napok ota nem aludtam rendesen, es en a merleg nem merlegeltem, csak  cselekedtem.A nap vegere mar tisztan lattam a hulyesegem, de a bantas, a damage az megtortent.Nem tudod visszacsinalni.Magamrol tudom, hogy sok ido kell , amig elul, eltunni nem fog akkor sem, csak masabb lesz mar.
Ilyenkor kifejezetten utalom, ha valaki azonnali bocsanatkeressel ostromol, mert idore van szuksegem.Az idon belul felulirasokkal, a rosszat sok joval.
A legfontosabb megis, ha valami programozo olvas engem, a levelezesbe iktassak mar be a biztosan el akarod kuldeni lepest legyenek oly kedvesek:))

Eppen eleg azokkal a szavakkal birkozni, amit eloben mondunk ki, ahogy a  fonti rajz is mutatja:)

Szep delutant kivanok!