Friday, February 17, 2012

kaktuszos Valentino...



...azt mondjak csak akkor er valamit, illetve anelkul nem er  semmit, ha nem faj, ha szeretik az embert.Akik regota egyutt vannak kitalaljak egymas gondolatat is.Megtapasztaltam szamtalanszor.Boritekot varrtam levellel.Boritekos viragmagokat kaptam.:) Imadom.
Nem szoktam dicsekedni az ajandekokkal, amiket kapok, csak neha neha.
Ez, amit most kaptam, annyira bájos, nem szerettem volna  a blogbol kihagyni.Mini Arizonam lesz..a valosagban atlag ember magassaguak ezek a kaktuszok, nemelyik magasabb is, es ha jol csinalom itt lesz nekem a makettje.
Arra jarva szerettem volna, ha egy kisebbet kiasunk:D hat igen, ilyen novenyimado vagyok...de ertelmetlen lett volna, az ottani klima, para, talaj osszetetel az optimalis, a vilagon egyedul.Hiaba astam volna ki, hozom el, elpusztult volna.
Ilyen kicsiben talan sikerul majd, nem tudom biztosan, mert probaltam mar.Egyszer volt egy kaktuszom, amikor kaptam 10 cm magas, egy meter folottire nott ...el kellett utaznom 2 hetre, es mire visszajottem beteg lett.Anyukam beszelt a  viragokhoz ontozes kozben.Azonnal tudtam hianyoztam a kaktusznak, es mar akarmit csinaltam , nem lett jobban.Amivel melyen nyomot hagyott bennem, probaltam helyet keresni neki, ujat, talan az segit.Ahogy folemeltem, hozzam dolt, es az ajkam megszurta.Nagyon fajt, de utana napokig olyan duzzadt ajkakkal jartam, hogy sokan kerdeztek hogy csinaltam, sexy volt nagyon:D Terveztem is, hogy nyitok ilyen kis mellekbizniszt, ajakduzzasztas, szinte semmi befektetessel.Persze csak jatek volt, de jokat mulattunk a lanyokkal.


Szeretem a kaktuszokat nagyon, a kulonleges formajuk, a csodalatos viragjaik, es a szurasuk , amivel olyan erzest valtanak ki bennem, mint neha egy ember, nyomot hagy, felejthetetlen , fajo, de edes fajdalom ez.
Es mivel mindig szeretem megosztani, amim van, igy egyik kaktuszmagos boritekot elpostazom , ha valaki hasonloan szereti a kaktuszt , mint en.Ha meggyoz egy kaktuszos tortenetevel, sorsolas nelkul.