Wednesday, February 22, 2012

határidõs fagyi...


...lehuzott ablakkal jottem ma is haza.Plusz 8 fok korul volt, napsutes, csivitelo madarak, simogato langyos szello, rovid ujju poloban vihancolo kamaszok, egy gazdival vidaman jatszo kutyus.Milyen orommel vitte vissza az eldobott botot, szinte nevetett.
Csinaltam egy gyors megallot a boltban, ahol rovid idore visszahoztak az itteni egyetlen kedvenc fagyimat:cappuccino.Kiirtak, hogy csak meghatarozott ideig lesz kaphato, de meg ezzel sem tudtak elrontani a kedvem ott akkor.
Mivel lejarati ideje van, kulonlegesen banok vele.Miutan mindennel elkeszultem, megfurodtem, kellemes , lagy zene mellett adtam at magam a fagyinak...elhataroztam, hogy lassan, naponta csak keveset eszek, hogy sokaig tartson, de en is ember vagyok es nem fabol:) a harmadiknal mar komolyan a  sarkamra alltam, onmagammal szemben...idejet sem tudom mikor ettem, es a fenyegeto szoveg lattan, ki tudja mikor lesz ismet kaphato.
Igy van ez mindennel, aminek, akinek expiration date-je van, probalunk abba az idokeretbe, intervallumba belesuriteni minden elkepzelhetot, kezzel foghatot, es megis, megis ugy jon el az ember, hogy milyen keveset kapott, adott..utalom a hataridoket...