Thursday, December 22, 2011

karácsonyi lázzal a születésrõl...

-miert halnak meg emberek?-kerdezte
nem tudom tokmag, ezen gondolkodnom kell-valaszoltam
Kesobb sokszor visszatertem ide, es mindinkabb megfogalmazodott bennem, hogy miert szuletnek emberek, mintha az erdekesebb boncolgatas lehetne.Majd vele egyutt notte ki a kerdes magat, ma mar tortenelmi erteku, elmult masfel evtizedes.Aktualitasabol semmit nem veszitett.
  ... sokszor  lazasodtam be  honvagy miatt regen .Tegnap, hosszu ido utan, ismet lazas lettem..poenkodtam, hogy karacsonyi lazam van(x-mas fever:)aminek persze az evgilagon semmi koze az en lazamhoz...Vagy csak lassan, szepen , olyannyira felkeszitettem, feloltoztettem a  lelkem, olyan felfokozott allapotban van mar, hogy lathato , merheto tuneteket produkal...
(x-mas fever: egy olyan utolso pillanati allapot, amikor azok is lazba jonnek, akik egyebkent tagadjak az unnepet, es utolso pillanatok kapkodasaval elkovetnek mindent, hogy reszuk legyen benne.(sajat definicio))
Es egy ilyen lazas allapotban megkeres valaki egy keressel, hozzam le ujbol azt a  bejegyzest, ha mar szuletesre varunk, ha nincs is  olyan szep, magasztos , meghitt...de a mienk, tokmag a tied es az enyem:)


 

borso baby



B-tudod azt ertem, hogy kijottem a hasadbol, elmeseled hogy kerultem oda?
Vartam ezt a kerdest, tudtam, hogy egyszer el fog hangzani, megis varva ert varatlanul.
-van egy fiu es egy lany, akik szeretik egymast.
B-de rendesen mondd el, ugy, ahogy egy gyereknek kell, tudod..
-engedj meselni, rendesen fogom.A lanyoknak van egy pici, egeszen pici borso a hasukban es varakozik.A fiu es a lany szeretik egymast, es van egy puszi, de tudod ez nem olyan akarmilyen puszi.
B-varazs puszi?
-igen, azt hiszem nevezhetjuk igy nyugodtan.A fiu megpuszilja a lanyt,ezzel a varazsereju puszival(csak szigoruan varazs puszi lehet), ami tudod olyan szignalt kuld a kis borsonak, mint..
B-mint a computer szignal?
-Igen, eppen olyan, mert a kisborso azonnal novekedni kezd a lany hasaban.Kilenc honapig ismerkednek, a borso es a lany, es alig varjak, hogy vegre lathassak egymast.Ha a puszi varazslatos volt, a borso baby megszuletese meg tudod igazi csoda, hiszen azonnal szeretik egymast.Elso latasra szeretik egymast olyan nagyon, mint senki es semmi mast.Anya lesz a lany es Apa a fiu, ehhez szignal sem kell.Ezt nevezik szerelem gyumolcsnek.Min mosolyogsz?
B-Anya a borso zoldseg, nem gyumolcs.
-engedd meg, hogy neha zoldseget beszeljek Neked!:)

Balazsnak szeretettel!