Friday, December 2, 2011

csoda , ahogy mi csináljuk...


...gyere anyu, ulj egy kicsit az agyam melle, reg beszeltunk.Ma nagyon fontos tortent, akarmennyire is almos vagyok, el kell meselnem, igy, meg a friss erzelemmel.Tudod nekem ma valodi CSODA tortent, nemhiaba beszelek rola, nemhiaba hiszek benne.
Talan van abban valami, hogy gondolatainkkal vonzunk.

Hazajottem es meg le sem vetkoztem, mert csak alltam egy ideig, faradt vagyok azt hiszem, neztem ki az ablakon , egy fedex kisbusz allt meg elottunk, de megis a masik oldalon.Aztan kiszallt a sofor, es egy eleg meretes dobozzal indult felenk, es reflexszeruen en is indultam, hogy kopognia se kelljen, ajtot nyitottam.Mosolygott ettol.Tartotta , hogy irjam ala, lattam a gyereke, meg is kerdeztem az anya alairasa jo e.Jo volt.
Kezdodo kamaszkorom remalma ma is, amikor egy fiu levelet irt nekem, es a noverem visitva szaladt el vele es bontotta ki, majd felolvasta neked.Emlekszem hogy vorosodtem es utana mar hiaba is akarta ideadni, nem kellett.
Soha nem bontanam ki , ami nem nekem van irva.Az etkezoasztalra tettem a dobozt, jol lathato legyen.
Megjott es mosolygott, kibontotta, es atadta, hogy ez az enyem.Minden anya elfogult a sajat gyermekevel, azt hiszem ezert szoktam kerulni a beszedet rola, es meg elesen emlekszem te is az voltal.Gyerekkent jo volt.Ki ne orulne annak, ha az anyja dicseri, mutogatja.
A gyerek jatekokat csinal, rpg jatekokat, amely nintendo, X-box, playstation programokhoz valo.Benevezett titokban egy ilyen jatekaval, es nyert egy iPad-t nekem.Miattam nevezett be, miattam csinalta az egeszet.Ma elmeselte, hogy hosnek tart az ebben az evben latottakert.Kulonlegeset akart adni, olyat, amit igazan O csinalt teljes segitseg nelkul, es nagyot.
Miutan korbeugraltam, es igaz en nem tudom folkapni megporgetni, ahogy O engem, de igy is elegedett volt azzal, amit latott.
Nekem ma mar karacsony van, a csodajaval, a varatlan varazsaval..es nem attol, hogy ertekes ajandek , gyerekhez kepest kulonosen, nem..nekem az az ertek, ahogy eljutott idaig...

konkluzio; csodak voltak, vannak es lesznek is, orokke...a csoda timeless... a hosok meg megszeppennek...
szia anyu, mostmar fogok tudni aludni..:)