Thursday, October 20, 2011

büdös láb=tiszta kéz?...:)


...nehez nap levezetesekent masoknak is tudom ajanlani a konnyed olvasmanyokat a neten, vagy pletykaujsagban.Tokeletes levezetes.
A minap olvasom, hogy felmerest keszitve kiderult a francia ferfiak csak heti egyszer cserelnek zoknit.Ok lettek a budoslabuak:D a nemetek a masodikok. Ezen akkor jokat nevettem. Nehany nap mulva ugyanaz az oldal, ezt azert jegyzem meg, mert ennyire nem figyelnek oda mit hordanak ossze meg vissza:)Ujabb felmeres, es a franciak keze a legtisztabb, mert egy napon merve ok mosnak legtobbszor kezet. Na most kezet mosnak, de zoknit nem vesznek tisztat, ezt tovabbgondolva, a kez kozelebb van az orrhoz, vagyis nem veletlenul van a szaglasunk legfolul:D legtavolabb a labtol.
Beleolvastam a hozzaszolasokba, neha azok jobbak, mint a cikk.Egy no azt irta, O napi 40x mos kezet.Ketelkedve csovaltam a fejem, de masnap szamolni kezdtem en hanyszor mosok kezet. 42 jott ki eredmenynek, es majdnem elajultam amikor osszeadtam este.Komolyan nem hittem volna.Megis a mi ellenallasunk a leggyengebb, vagy talan eppen ezert?!?!
Mult heten marathoni futas volt a kozeli varosban egy 100 eves muszlim bacsi vegig futotta mindenfele problema nelkul, mig futas kozben egy fiatal srac 26 eves meghalt..es ez nem poen, inkabb megdobbento.
Valami nagyon el van szurva velunk, tul tisztak, tul gyengek vagyunk, elmostuk, kimostuk az ellenallasunk, azt hiszem...
Aztan visszaterve a franciak tiszta kezere, szerintem fontos, hogy mit akarunk lemosni a kezunkrol, mert van , amit semmi nem old le, es hiaba mondjak en mosom kezeimet:)


Vidam Penteket kivanok!:) es mar csak 2 nap van a sorsolasig, hajra!

Ti hanyszor mostok kezet?:)