Thursday, September 8, 2011

kardigántól a karácsonyfáig...





Hogy mi koze van egy kardigannak a karacsonyfahoz?Mi a kozos bennuk?Talan az, hogy mindketto az enyem, es mindketto sokeves, es ma mindketto szerepelt egy azonos napon.

reggel:

...szeptemberi szel tancolt a fuggonyommel
en tancoltam a szeptemberrel:) irtam a sorokat fejben, mikozben elokerultek a kardiganok, nagy kardigan kedvelo vagyok.
Ezt bohemnak nevezem, a fodros gallerja, ujja vegett. Szeretem a gombjat, de legjobban a szinet, mert olyan meghatarozatlan arnyalatu zold, de ami a fontos, hogy zold:)
Aztan probalgatas kozben kalandoztam, utaztam tul az operencian, tul hegyeken, vizeken, varosokon at, egy kis varosba, takaros hazikoba..anyukam regimodi szavakat hasznalt, amit en soha , soha nem vetkoztem le, mert nem akarnam.
Neha ha hasznalom, azert neha, mert olyan kozeg kell hozza, akkor neznek ram, olyan tekintettel, hogy ugyan miert hasznal ilyen nem divatos kifejezeseket ez a no?valoszinu nem illik hozzam, merthogy a divatot lathatoan kedvelem.

-fess- dalias,- jobeszedu ,- derek

a trendi hunk, akinek jo kommunikacios keszsege van, es korrekt..kapasbol ma igy mondanank a fonti szavakat mondatba ultetve:)

delutan:
...csak azert irtam le , mert en ragaszkodo vagyok, borzasztoan, szavakhoz is, emlekekhez, targyakhoz, mindez az emberek utan termeszetesen.Es ma arra jottem haza, hogy a fiuk lomtalanitanak, es kidobtak a karacsonyfamat, fankat pontosabban.Szinte kirepultem a kocsibol es szaladtam, nehogy valaki elvigye, bar ember nem volt a kornyeken:)Majdnem B-al egyidos, 15 eves es nem ertem mi a baj vele?Aki reg olvas latta a foton, hogy igazan fess, amikor kidiszitem, sot meg dalias, derek is..hat beszelni azt nem tud szegenykem, mert mufa, talan az egyetlen mudolog az eletemben, mert semmi masban nem kedvelem a mut.Nagyon elkedvetlenitett, mert meg sem kerdeztek, es probaltak meggyozni, hogy eppen ideje ujat vennunk.
Ha valami jo miert kell uj , nem ertem.Mindent megunnak az emberek?

Aztan sztrajkba fulladt a targyalasunk, mert valakinek ki kell allni egy nema fenyoert, aminek csak en ertem a szavat, szinte kiabaloak. Kozoltem, hogy nem fogok fat disziteni az iden, es vacsora sem lesz meg nem tudom meddig...utana korbejartam a szegeny megmenekitett famat es talaltam nem tobb es nem kevesebb, de harom csillagszorot rajta, harom a magyar igazsag ugye.Szepen meggyujtottam oket egyiket a masik utan, imadom a csillagszoro szagat , es meg igy a szabadban is eros volt.A kutyak es mancsi is ott alltak, neztek ram, hogy mit csinalok.
Majd a locsolo zuhany fokozataval lelocsoltam a fat, es a kertben hagytam a tobbi noveny kozott, legalabb nem maganyos ilyen nap utan.