Sunday, August 21, 2011

esküvõ a parton...


Tegnap este a parton belesetaltunk egy eskuvobe, szo szerint.Tobb etterem is van, de talan a legelokelobb a Barangas on the beach nevu.Szamomra az anyak napi vasarnapi brunch-rol volt emlekezetes tegnap estig.
Szerencsere velem volt a nem tul elokelo fenykepezom es ugy- ahogy sikerult megorokitenem, sotet volt mar.
Mi eppen a boldog igen irasbeli rogzitesere setaltunk oda, eddig hasonlot csak hiressegekrol lattam es csak ujsagban.
Eppen a napokban irtam egyik kedves blogban, hogy valahogy kimaradtam eskuvokbol, a sajatomen kivul eddig nem voltam, es tessek, kapok egy meghivas, keszulodesi izgalom nelkuli ceremoniat.
Egyszeru volt, szep, ettol volt megkapo.Latszott, hogy igazan csak az igenre fokuszaltak, nem a koritesre, mint oly sokan.Millioan kidolgozzak a legaprobb reszleteket hetekig, honapik, hogy utana egy percen belul kimondhassak a veget az igennek, amirol kiderul, hogy nem volt boldogito.


Nekem nagyon tetszett, annyira, hogy a keppel jatszottam kicsit es festmenyt csinaltam belole, mint a szoknyambol legutobb.

Mivel hivatlan es varatlan vendeg voltam, az ifju parnak fogalma nincs arrol, hogy ott voltam, es ma a blogomban szerepelnek , azert :Kivanok Nekik Nagyon Sok Boldogsagot es Hosszu Eveket, Eletet, Egyutt!

(en meg elmondhatom , hogy az iden eskuvon is voltam, az ajandekomba nem lehet belekotni, ez a bejegyzes az, sot vissza se lehet cserelni:)