Wednesday, August 31, 2011

a befejezetlen nyár...


...bucsuzik a nyar.Egy egy ejszaka mar huvos oszre emlekezteto, de nappal meg megmutatja erejet..Olyan, mint egy szakitas, amikor kimondod, hogy vege, de a jo, szep emlekek urra lesznek rajtad es egy egy kibekulesre visszavezetnek.Jo , szep, rossz erzelmek merkozese ez, es vagy a rossz , vagy a buszkeseg gyoz.Szoros meccs, nehez eldonteni.
Holnap Szeptember koszont be, es hiaba vartam, neztem reggel, este a postaladank, a telefont, az e-mailt, sehol nem jelentkezett Mr R:((naponta szaladtam izgatottan nezni, naponta csalodtam ujra es ujra.Nem tudom hogy fog e jelentkezni meg, ha nem , akkor olyan lesz, mint amikor konyvet olvasok es az iro nem fejezi be, hanem az olvaso kepzeletere bizza. Nem tudom tovabb kepzelni, mint ameddig kepzeltem mar, de eszembe juttatott olyan eseteket, elmenyeket, amelyeket megeltem es millioszor visszatertem kepzeletben, mert ugy ereztem, bar nem lett kimondva de jo lett volna, ha van folytatasa .
Hianyerzes.Nem tudod megfogalmazni mit hianyolsz, mert nem klasszikus ferf-noi kapcsalatokrol van szo, es nem feltetlenul romantikus futesu.Csak egyszeruen bennem maradt, hogy jo lett volna meg talalkozni, beszelgetni, egy inger ami valahol elulteti benned, ha igy beled feszkelte magat, akkor biztosan nagyon jo lett volna a folytatas, jo baratsagok.
Ilyen pl egy rendor, aki igazoltat, en csak utas vagyok, de a lelkemig furodott a tekintete es kesobb, meg ma is , millioszor eszembe jut.
Ilyen egy fiatal srac, akivel egy repuloteren beszelgettem, mert mindketten vartunk valakire, es par ora alatt olyan hangulatu beszelgetes alakult ki, mintha mindig ismertuk volna egymast.Vajon miert nem csereltunk elerhetoseget?O probalta oda terelni, de en kitertem, ahogy szoktam, hogy most evekkel kesobb, es az elmult, eltelt idoben is szamtalanszor gondoljak Ra, vajon mi van vele..eppen utazott, a vilagot jarta mielott horgonyt vet, csaladot alapit.
Olyan nagyon tudok vagyakozni ilyen emlekemben vissza visszaterok utan, hogy csodakat kivanok, kerek, mert bar hatartalan a kepzeloerom, szeretek is, de mind mind szazszor elkepzelve is urt hagy maga utan...ilyen lehet, amikor valaki koszones nelkul, varatlanul veszit el valakit, teljesen aterzem, es borzasztoan sajnalom...

Hat gyere Szeptember, hallom kopogasod az ajtonal, beengedlek, koszontelek!

* foton en par hete, mutatom, hogy arra ment a nyar:)