Wednesday, July 27, 2011

a képeslap.../2 Mrs.Holmes




...miutan a szomszedok nem tudtak segiteni, es a legkedvesebb nenim nincs idehaza, es en keptelen vagyok ilyenkor varni, csak varni, eloszor a netet vettem birtokba.
A kozelemben kiadott 3 ugyanilyen nevet, tovabb szukitettem, mert meg a munkajukat is jelolte, es nem illett egy idos nenihez.Tovabb kerestem , mindenfele jeloleseket adtam a keresonek.Kaptam ujabb ket holgyet , akik eletkorukat tekintve mar valoszinubbek voltak, de egyikuk 5 masik 6 evvel volt idosebb a bacsinal.Ezt szinten elvetettem.
Varoshazan a lany nem hatodott meg a csopogos felvazolasomtol, miszerint egy love-connection-t szeretnek megvalositani.Mivel semmilyen rokoni szalat nem tudtam felmutatni, azt mondta, vegyem ugy, hogy nem hallotta a keresem, mielott terrorista gyanuba keverednek, es ne, ne akarjam megvesztegetni se kaveval, csokival, penzzel sem fog sikerulni.Megha rosszul is esett, de tiszteltem a hatarozottsagat, az elveit.Igy logo orral elballagtam.

A neten folytattam tovabb, es talaltam egy nagyon forro nyomot, ezzel a noi nevvel, szuletesi eve ugyanaz, mint a ferfie, az archiv ujsagcikk a konyvtarban kikerheto, amiben lehoztak a halalhiret, 2005-ben ment el.Ugy erzem O az, mert nem csak a szuletesi evuk ugyanaz, de kozeli varosban szuletett, ahol a ferfi itteni haza ma is megvan.
Este a hozzank kocsival 4 percre levo rendorsegre mentem el, es az ugyeletesnek felvazoltam ugyanazt, mint a varoshazi lanynak.Egy ido utan a kollegaja is fulelt, figyelt.Eloszor fejet razott, hogy ok nem tudnak segiteni, majd ahogy reszleteztem, hogy milyen szerelem lehetett, ha ennyi evesen keresi, olvadtak, es na adjam azt a nevet, es mar a gepen kerestek lazasan, egyik rendor, a Norma-t, masik a ferfit.Sajnos meg annyit sem ertek el, mint en, mert ekkor eloalltam a konyvtari forro nyomommal nekik, amit mar meg is rendeltem online, e-mailt fogok kapni a cikkel.
Ekkor az egyik rendor azzal allt elo, hogy irnom kell a ferfinak/bacsinak, mielott barmit is irnek, mert szuletesi datum nelkul nem lehetek biztos abban, ki is a halott es elore ne torjem ossze a lelket.
Egyik amulatbol estem a masikba, es bar tobbszorosoen megtapasztaltam a rendorok uriember viselkedeset itt is, es odahaza is, de a romantikus lelkukrol csak most kaptam kepet.
Holnap levelet irok, amiben a rendor szerint adjam meg a telefonszamom, hogy ne kelljen ujabb levelre varnom, a ferfi/bacsi azonnal felhivhat:) azert ez az otlet nem utolso:)meg is jegyeztem.

Itt tartok most, mivel igy bonyolodik, gondoltam ezt addig is elmeselem.Tehat holnap level, telefonszammal, e-mail cimmel, es utana meglatjuk...a rendorsegre is szavam adtam, hogy beugrom, ha valami ujabb fejlemeny lesz:D
Minden bizonnyal a levelet is beteszem majd ide, amit en kuldok, hogy teljesen kepben vagyis levelben legyetek Ti is:)Mar csak szoritsatok, hogy a bacsi valaszoljon, vagy hivjon...