Saturday, July 30, 2011

c'est la vie/ a levél...






...eloszor is hurra jo a gepem!! bar a level elveszett es ugy minden a gepemrol, mintha onmagat torolte volna, mintha onallo eletre kelt volna, nem birta tovabb a kinlodasom es adott ket napot, hogy fujjam ki magam, szedjem ossze a maradekot a fejemben, es ujult erovel irjak egy rovid, lenyegre toro levelet.

Szeretem, ha sok tortenik velem, ez a kepeslap miota elolvastam parhuzamosan fut a fejemben, mit hogy kene tennem.Vegzem a dolgom, helytallok mindenutt, mindenhol, de hatul megy a szalag, vajon mit es hogyan irjak, mert nem csak az a fontos amit mondunk, az is ahogy.Fontos volt az is amit ahogy, es miben kuldom el.Szelesen vigyorogtam ma delutan az aruhazban, amikor meglattam a c'est la vie-t:) hat igen, ilyen az elet, hogy meg ez az apro reszlet is megoldodott, hogy mibe oltoztetem azt a nehany mondatot.es Voila : ilyen lett, dontsetek el milyen, nekem tetszik.






Dear Mr. Robertson,


A few days ago I was going through my mail, when I came across your postcard for Norma Beattie. I've lived in this house for nearly a decade now, and I also knew the previous owners. I've asked around the neighborhood, but no one was also to help me.
Your letter was
very moving and I've decided to try as best as I can to help get it to its rightful owner. I hope you don't mind me doing this,

and hope that you allow me to help. In order to do so I would need a few more clues about Norma (her birth date would help enormously).
You could reach me at my phone number, e-mail, or regular mail. Whichever is convenient for you.


Best wishes,

Agnes N.

July 30th/2011
Stoney Creek, ON