Wednesday, June 8, 2011

szappanbuborék...



A reggeli epizodot kovetoen nehany oraval, ujra "normalis" lettem, ahogy a dragam szokta mondani.Hazafele mar jatszani is volt kedvem, ennek kovetkezmenye lett, hogy vasaroltam szappanbuborekot.Pillanatra elbambultam, hogy mennyit fujtuk, es valahogy mindig jatszottunk.Mar akkor is, amikor meg csak ketten voltunk, es ami igazan boldogga tesz, hogy ma is ugyanugy szeretunk.Regen ilyen melegben mindig vizipisztolyoztunk, vagy nekem jegkocka kerult a polomba, sikitasokkal kiserve.Ilyenkor ismet , es ujra megallapitom milyen boldog es szerencses vagyok, hogy ilyen parom van.Hogy nem kell azon aggodni vajon most mit csinal, hol van, mert tudom. Nezegettem a buborekos tengelyt es mar nem lepodom meg, igyekszem nem, de ez is megvaltozott.Nem lehet belemartani es ugy fujni, nem, azt irja meg kell nyomni es akkor kiemelkedik a tojas alaku forma, es fujni lehet bele. Este ki is telepedtunk a kertbe a meleggel tuntetve, es nyomtam, ott ahol jelolte, de buborek nem jott, csak a le a szoknyamra.Remek valtoztatas, modositas, fejlesztes, innovacio,mar egy tisztesseges buborekot sem lehet fujni es maholnap itt a 2012 a vilag vege. Pedig mennyire szerettem , ahogy nemelyik igazan hatalmas lett, kicsit segiteni finoman lokdosni tovabb , foljebb, mig pukk, vege lett es apro paranyi tuszurasnal is kisebb pottyoket erezhettuk az arcunkon. Mindenesetre ma ez elmaradt.Neztem a tengelyt, ahogy visszatekertem, illetve neztuk egymast es nem tudom melyikunk lett duhosebb, a megmaradt buborekoktol.


A salat visszavittem, kis feszultseggel a gyomorban, mert tudtam, hogy a mindentakedvesvevoert program kerdeseit fogom kapni.-Valami baj van vele? kerdezi az elado-Nem, semmi, ma egyszeruen nem tetszik mar-valaszolok..Simogatja, forgatja, mintha el akarna adni nekem:)-Nekem nagyon tetszik-jegyzi meg. Tegyuk felre 24 oraig, hatha holnap mashogy gondolod - ejti el a meresz, de azert felos mondatot.Megadom magam, mert tudom, ha nem jovok 25 oraig, akkor vissza kerul a polcra es akkor meg mindig megvehetem:) Ir egy Agnes feliratot es ratuzi a salra, folakasztja a tobbi boznytalanul logo koze, akik szinten varnak arra, hogy valaki elvigye oket..


Vegul nevetni kezdek, ertetlenul neznek ram a kertben..a buborek azert nem jo, mert a salat visszavittem, karma, bad karma:)pedig az a sal szivet rajzolt a Nappal nekem, es en megis visszavittem, megerdemlem.