Monday, June 6, 2011

croissant reggel...


..a hetvegi kozos kavezasokat eppen ugy imadom, mint a koznapit a kutyakkal:) B. utan van szabadon kb egy oram, nem mindig , mert egy ideje szabalyozom, de neha visszafele veszek croissant-ot. Egy idoben olyan sulyosan fuggo voltam, hogy minden reggel ettem egyet.Aztan egeszen addig ettem, amig mar nem volt olyan finom.Tulsagosan elerheto volt nekem, ez lett a bajom, es az olyannak elvesz az ize, hiaba nekem egy croissantban is kihivas kell..milyen lenne , ha en sutnem?amikor meglattam az igazi, eredeti receptet eltettem nagymama korra, talan belemegyek majd a croissant bizniszbe:D
Tehat ma mar mersekelten, neha napon veszem, es visszaerosodott a szerelmunk igy.Ez azert erdekes, hogy reggeliben parfum, ferfi ki ne maradjon, nem valtoztatnek, de minden masban imadom az ujat, ujdonsagot.
A kutyaknak nem kellett egy ev sem, ahhoz, hogy csatlakozzanak ebben.Imadjak ok is.Azota ha veszek, kettot szoktam, egyik az ovek.Falatonkent kell csipegetni, es amikor keszen vagyok es nehany morzsa ram hullott esetleg, ok azt is varjak lelkesen.Tiszta en elso croissant idomre emlekeztetnek.
Na de ma reggel, ez mindent felulmult.Talan egy hete nem vettem mar, es megismertek a zacskot, Pamacs szo szerint megnyalta a szajat:DD tudta, hogy mit reggelizunk...jo nap lesz, szepet Mindenkinek!