Thursday, June 23, 2011

az õrült ötletem...





Valojaban nem tudom konkretan mi az, ami a szikrat adta, a paradicsomleves?, a vizsgaktol stresszelo kamasz?,egy valami ?,vagy a sok hatas osszessege?, de kipattant es meg sem alltam. Mindenkire rahuznak egy becenevet, olyanra gondolok most, ami jellemzi latvanyra, viselkedesre.Van pl muffinlady-nk, coffeelady-nk, lunchlady-nk.A napokban olyan megtiszteltes ert, hogy en is kaptam egy ilyen nevet.Fashionlady..ez lettem itt a kis varosban.Ez nem csak azert tetszik, mert nem egy rosszul hangzo nev, hanem azert, mert igy nem csak itt lakom, igy egeszen resze vagyok.Ha eltunnek, keresnek a fashionlady-t:D Nem azert kaptam, mert minden legfrissebb idiotizmust magamra huzok, csak egyszeruen soha nem lehet latni nem rendesen osszerakottan.Meg egy hirtelen zoldsegesnel sem.Bele is halnek azt hiszem.
Mielott elvesznek en is a juliusban, ugy gondoltam egy fashionlady-tol mi is lenne stilusosabb, mint hirdetni egy sorsolast.Van ez a ruha, finom puha kotton anyag, 2 eve log a szekrenyemben, arcedula is rajta.Hosszu, nagy nekem, es valahogy mindig sajnaltam levagatni, mert igy klassz, igy mutat jol.Mezitlab , nyaralaskor vizparton, vagy a kertben baratokkal, vagy a Kedvessel, esetleg valami szep mutatos saruval nez ki jol.En csak magassarkuban tudok letezni, meg az itthoni papucsomnak is van sarka, ha nem is tul magas.

Tudom, terjek a lenyegre, mindig sokat jar a szam:) A ruhat szeretnem kisorsolni a rendszeres kovetok kozott, igy olyan is megnyerheti, akinek nincs blogja es nem tudtam dijazni.A ruha merete kb europai 36-38 kozott van, de hatul gumis, a mell resze szivacsos, ami ki is veheto, ha valaki nem szereti.Es egy szep kardigannal is vagy urambocsa' boleroval is fel lehet dobni.
Aki reg olvas, nem fog meglepodni, ilyen vagyok.A ruha nem nagy ertek, a jatekon van a hangsuly, es azon, hogy vegre valaki szeretni fogja es nem log busan a szekrenyemben.Jobb sorsra erdemes. Batran biztatok mindenkit, aki esetleg maga nem venne fol, de van valakije, akinek adna, a megjegyzesbe dobaljatok be a neveteket kerlek es mondjuk mahoz egy hetre sorsolok! Azert is nem sietek, mert a postank sztrajkol, de igerik, hogy a heten megoldodik.
Olyan sok kedvesseget kaptam mar itt a blogban is, hogy legalabb egy falatot szeretnek visszaadni.
Nagyon varom a jelentkezeseteket!!
Ha idokozben ujabb postot irok, ami ugye nalam nem kizart, akkor is tovabbra is lehet jelentkezni, amig a sztrajk veget nem er.


Kulon koszonom Mindenkinek, aki visszajelzett a dijazasban,jol esett minden szo, nagyon meghatodtam:)