Tuesday, April 19, 2011

sZines sZerda...



Sárga-Okosság

A sarga a boldog, okos, bolcs, nagy kepzeloereju emberek szine.Tiszta, gyors gondolkodasuak, logikusak, kimagaslo intelligenciajuak. A sarga szint kedvelo emberek kalandvagyoak,mindig vagynak az ujra, onmaguk kiteljesedeset keresik.Kivalo uzletemberek, es nagyon eros humorerzekkel birnak. Gondolkodasuk a reszletekig preciz, tisztaban vannak sajat kepessegukkel.A gondolat szabadsagat valljak, ezert neha a felelosseget elharitjak magukrol. A sarga joerzesu energiakkal van telitve, kreativitasra serkent.Munka kozben hasznaljunk sarga jegyzet fuzetet. A sarga a vasarnap szine.

..a sargat olvasva ereztem magamon is a vidamsagot, feltolt, feldob, ha csak ranezek is.Azt tartjak az irigyseg szine, de igy az okossagot olvasva megertettem, miert.:) Tavasszal mindig keresem , hogy legalabb egy kiegeszitom, egy sal, vagy valami legyen , amire jo ranezni.Azonnal mosolyt csal elo, a szivem-lelkem megtelik boldogsaggal.Gondolkoztam mit irjak hozza, a fontiekhez.

Azt mondjuk az egyetlen orok torveny az eletben a valtozas, ami hol jo, hol nem kellemes, de megis elkerulhetetlen.Ha mi nem valtozunk, a kornyezetunk fog.Egyetlen dolog azonban soha nem valtozik, azok , akiket szeretunk maradnak ott legbelul, akkor is, ha nem eppen elerhetoek, de szikrat csiholnak,Napot, ami mosolyt varazsol az arcunkra, a szemunkbe,a szemunk kore, a nevetes rancait, ami barkinek jol all.Kedvenc mondasom, ha belul minden csudajo, hogy ujra sut a nap, ott legbelul is, a sarga Nap.Nem csak sut, de melegit is, a legridegebb, zordabb jeget is leolvasztja, felviditja...









Ezzel az en kis sarkommal, nyuszimmal, csibe, tojasok, lilly:

Kivanok Nagyon Kellemes Husveti Unnepet Min
denkinek!