Wednesday, February 2, 2011

vasalt hibáim..


Vajon miert van az, hogy masokban ugy, annyira pontosan latjuk a hibakat, magunkkal szemben megis elnezoek vagyunk? Talan nehez szembenezni a hibainkkal, masokeval probaljuk fedni?elfedni, eltakarni?Nem tudom a valaszt, bizonyara szemelyenkent kulonbozik. En eleg sokat gyotrom magam,a hibaimert, ami szinten nem egeszseges.Vegyuk pl a vasalast, valahogy elso perctol utaltam ..10x elmosogattam,pedig meg mosogatogep sem volt, csak vasalni ne kelljen.A vasalas kicsit olyan maradt, mint a panirozas, de erre nem talaltam fel semmit, milyen szerencse, masok megoldottak helyettem.Nem tudom mikor tortent, de az agynemu garniturak, a ruhanemuk nagy resze nem gyurodik.Ellenkezoleg, elert testhomersekletnel kisimulnak.Kell ennel jobb vasalo?Ilyenkor azt gondolom, vagy sokan voltunk, akik utaltunk vasalni, vagy valaki nagyon kedvel engem odafonn.Ha ketto egyvelege az sem baj, kiegyezek vele, csak vasalni ne kelljen:) Mindamellett, hogy nem szerettem , azert nem jartunk gyurotten, kivasaltam , amit kellett rendesen.Amit lehetett patyolatba adtam, ezt nem tagadom.Vagyis vasalom mindig volt, van, lett gozolos is, meg hihetetlen de lett vasalodeszkam is, sot rahuzhato ruha is.
Aztan nem is olyan regen kaptam ezt a vasalot, regimodi, oreg vasalo.Meretehez kepest nagyon nehez, es az uttoro vasalok egyike, mert nem gozol, sot fokozata sincs. Felretettem ellenszenvem, es ugy megorultem ennek a vasalonak, nagymamavasalo lett, kar, hogy a nagymamahaloingem nem elte meg, elotte kimult. Egyelore dekoracionak hasznalom, mint barmilyen vazat, vagy egyeb disztargyat, de megis van uzenete felem, ha ranezek , olykor, gyorsan korebetekintek magamban, figyelmeztetem magam, min kell dolgoznom, melyik hibamon.
Aztan olyan is van, amit mi magunkban annak hiszunk, masok szamara kesz ajandek..ismerek olyan parost, ahol a ferfi imad vasalni, na ezek nem mi vagyunk...:)