Monday, November 8, 2010

mézespuszedli...




..rohantam haza, mert B baratai jottek, es akartam valamit sutni gyorsan.De az igazi indok, hogy mezespuszedlit kivantam..honnan jott, fogalmam nincs, mert nem ettem soha.Lehet mostantol enni fogom?Ezen majd kesobb gondolkodom, hogy mit akarok mezespuszedlivel helyettesiteni.
Szerencsere a boltban csak szepen leemelem az elore elkeszitett mezes gyomberes tesztat, a kocsimba ejtem, es mar gurulhatok is a penztarhoz, hogy itthon rekord 20 perc alatt, amiben atoltozes, kutya-macska koszontes, kiengedes, etetes itatas, kezfertotlenites, es maris gyomberes szagu a haz.A mazat kesobb olvastam el hogy keszul, addigra nem volt mit bekenni,bar nem is baj, mert masnapig szaritani kellett volna.
Aztan hirtelen eszembe jutott a szomszednenim, a puha-parnas mosolygos.Gyorsan osszeraktam nehany sutit, atkotottem masnival, egy szives bogrecskebe tettem es atlibbentem Hozza.
Megszokta mar, hogy egeszen varatlanul, egeszen varatlannal allok elo, csak mosolyogva kerdezte mi ez.
Ez csak egy love u, mondtam Neki.(tenyleg szeretem Ot(is) ).
Aztan elpilledve nehany percre itthon, azon toprengtem, hogy milyen sietos volt, igen , errol irnom kell majd valamit, a sietesrol.(felteve ha lesz idom:) )