Wednesday, October 20, 2010

sex-alku


Olvastam valahol nehany eve, felmeres szerint a ferfiak nagyjabol 200 folott gondolnak egy nap a szexre, amig a nok talan 3x, igen, haromszor, ki is betuzom.
Nezem kedvenc musorom(House), ebben az evadban eppen egy part alkotnak a doktornovel(Dr Cuddy+House), akinek babysitterre van szuksege es House-al ugy egyeznek meg, hogy tobb szex lesz a viszonzas.Poennak jo volt, na meg valoszinu a nezettsegnek is. Csak aztan tovabb gondoltam(tudom agyara megyek ezzel mindenkinek:), szoval valoban nagyon sok parkapcsolat, kulonosen a legalizalt arrol szol, hogy a ferfi ezzel van zsarolva.Hallottam renngeteg hajfolallito sztorikat, hogy le merjem ezt irni.Mintha a nok ugy allitanak ezt be, hogy valami martirkent folaldozzak magukat, meg a hitvesi uruknak is. Ebben engem az haborit fol, hogy gyakorlitalilag elbujnak egy papir moge, es batran biralnak olyat, aki ezt muveli ,megelhetesi kenyszerbol ,akar mas miatt, de a vegeredmenyt ha nezem, mi a kulonbseg? Miert tisztessegesebb egy papiron tisztessegesse tett no?csak mert hivatalosan bekotottek a fejet.
Nem favorizalom, partolom a prostituciot, de gondolom minden ember mogott van egy tortenet , miert igen,amit csinal.
Csak neha sajnalom a sok becsapott ferfit, akinek az alairas elott nem ez volt mutatva, igerve, es szegeny elfelejtette elolvasni az aprobetus reszt.