Friday, October 1, 2010

baby-doll...



Reszleteiben oregszik az ember, mondja kedvencem..tole lopva: a No reszleteiben oregszik, a fegyvereit falatonkent adja fol, vesziti el, hagyja el, rakja le, csereli fel.
A bimbo rozsa lenne, es amikor rozsa, bimbo lenne ujra..olvastam egyszer nagyon reg.Talan igaz. Haloinget vettem, olyan nagymamasat, ahogy en nevezem.Talan mert az oktober az en honapom, talan, mert csak akkor tudunk szeretni, ha onmagunkat szeretjuk, talan ezert torodom a szokottnal tobbet magammal ebben a nehany hetben, ebben az en oktoberemben.Eszembe juttat magamrol olyan emlekeket, amiket mar nem is tudtam, hogy orzok meg.Orzom meg, vigyazom, hogy ajandekkent elovegyem magamnak. A noi oregedes elso jele , ha a baby-dollt felcsereli nagymama haloingre.Sajat konkluziom.Eloszor csak az a fontos takarjon ott is, ahol eddig nem, ahol eddig szabadon bamulhattak, alvas helyett.Az oregedes masik jele, amikor mar az is fontos milyen anyagbol keszul a nagymama haloing.Eloszor csak vekony is jo, mutatos legyen, es amikor mar az is fontos , hogy puha cotton, simogatos, melegitos legyen a selyem helyett, akkor, akkor mar tagadhatatlanul elorehaladott az oregedesunk, megha latvanyosan feltuno jelei nincsenek is, csupan a haloing.A haloing arulkodik, arulkodna, ha masok is latnak.
Volt egy, a kepen hasonlohoz csokibarna baby-dollom, csupa megkoto logo bigyokkal.Csipke anyagbol, nagyon szep volt, es nagyon reg volt.A megkotoket megkotottem, kotottuk, es hosiesen vallaltam, hogy szur a csipke, dorzsol.Ollo vegzett vele, olyan gubanc lett, hogy szet kellett vagni, hogy kiszabadulhassak a csipke karmokbol. A haloinges atvaltozasunkrol parunkon kivul, az ejszaka tud.A nappal, amikor egyutt ebredunk a Nappal, gyorsan ledobjuk, ne is lassa, a hideg zuhany lemossa a nyomat is. Nappali fegyvereink, a mosoly, a finom mozdulat, a pillantas, a fintorgas, mind mind csupa noi fegyverkeszlet, amit eloveszunk, hasznaljuk, alkalmazzuk, hogy idonkent megbizonyosodjunk, nem , meg senki nem tudja,netalan gyanitja, hogy mar reg nem alszunk baby-dollban.