Friday, October 29, 2010

anyósos gondolat..


Az anyos kerdessel ugy vagyok, mint ahogy elkepzelem azt, amikor en leszek.A gyerekem szeretem, szeretem mar most, akit valaszt majd. Aztan persze kozben lesznek neha modositasok, amikor lehet megfojtanam de ezek csak fejben jatszodnak le, nem kell rola tudni senkinek. Nem ertem sokan miert fektetnek ennyi erot, energiat az anyosukba.Ennyit beszelni rola, ezt mondta, azt mondta, ugy nezett, igy csinalt.En csak a fiat akartam elvarazsolni, mert akit szeretunk, azt akarjuk, ne tagadjuk, en nem is tagadom. Egyszer az anyosom elnezest kert, hogy nem tudtak atadni a lakast kettonknek, akkor azt mondtam nem kell aggodni anyuka, mi nem csak a hitvesi agyban szeretjuk egymast, azota mi joban vagyunk. Tehat ha ebbol a szempontbol nezem egy anyos lehet pozitivum is, mert kretavitasra serkent.
Arrol mar nem is beszelve hogy O mindig figyelmeztetni fog a hibainkra, vagyis tudunk javitani rendesen.
Persze konnyu nekem, az anyosom egy oceannyira van tolem, de elhiheti barki szeretni vagy utalni tavolsaggal egyenes aranyosan is lehet:) A fontos, hogy a fiat ne arnyekolja be az anyos, ne negedjuk magunkban elhatalmasodni.Tudnunk kell , hogy nem a familiaval elunk, hanem csak egy tagjaval, a tobbi csak olyan mint egy menun a koret, de a fo etel a mienk, az elso falat is mindig a mienk:)

Osszegezve, ha tehetnem szerveznek egy felvonulast a szeretni valo anyosokert, mert vannak, leteznek.Ha melyen belegondolok a nevvel van igazan a baj, mert az anyos kiejtesekor valami lampa gyullad ki sokunknal, es csak azt engedi, hogy utalva gondoljunk ra. Akkor azert jobb itt, vagy szelidebb a hangulat, mert keresztneven szolitjak egymast emberek.Igen, anyos helyett, egy szerbusz Erzsikem, vagy Ilonkam, Marikam, szerintem is szelidebb, mint az anyos..