Thursday, May 6, 2010

bad news


Neha olyan erzesem van a hirkozlessel, hogy valamit tesztel.Mennyi rossz hirt lehet per bizonyos ido alatt leadni, a tv csatornak lehet verseneyeznek is, ki tud tobbet.
Reggel nem szoktam nezni, mert duhos leszek, es behatarozza az egesz napom, de ugyanakkor attol is duhos vagyok, ha valamihez nem tudok hozzaszolni, mert nem tudok rola.
Ma reggeli hirek: Europaban a vulkani hamu, egesz nyaron fennakadas varhato a repulesben.Athenban tobb halalos aldozat van, a lazongas eredmenyekent felgyujtott epuletekben tobben bennt egtek.A New Yorki bombamerenylo targyalasaban Pakisztan is kozremukodik.
Tennessee Nashville viz alatt.Neztem a kepet, libaboros lettem, sok helyen a hazaknak csak a teteje latszik:(
A mexikoi obolben az olajkiomles meg mindig nincs megoldva.
Nem irigylem Obama elnokot, azt sem tudja hova rohanjon.

Megis legjobban a bomba merenylotol akadt ki a merlegem.A pasas working vizaval kerult az Allamokba, egyetemre jart, csaladja lett, 2 gyerek.Es a gyerekek is , mint minden egyeb csak kellekek voltak abban, amire keszult.Megertettem vegre a fanatizmust.
Ismertem magyar csaladot, csak dolgoztak, anyuka gyerkeket latta el, kiutasitottak Oket, nem kaptak vegleges letelepedest.
Par eve repultem, es a csizmam le kellett venni, hogy a talpat atvilagitsak, hulyen ereztem magam mezitlab, mert minden mas nacio siman atsetalt.Hat igen a magyaroknak komoly terrorista multjuk van, hogy eppen engem valasztott ki a hataror.Es eppen annak a csaladnak kellett elhagyni az orszagot, sok egyeb rendes csaladdal egyutt.

Azert megneznek egy ilyen viza applicationt, megis mi a banat alapjan vizsgalnak embereket, mert hogy semmi logika nincs az elbiralasokban azt a kovetkezmenyek igazoljak, helyettem is.

Kicsit pipa lettem igy koran reggel.Es szivesen vennek egy ket jo hirt is, mert ennyi rossz is elvesziti a hatasat egy ido utan, az emberek immunissa, mondhatni kozonyosse valnak.