Friday, May 28, 2010

Avatar


Ejjel van, nem tudok aludni, mert az esti filmre keszulve kaveztam, es elmaradt.
Most kinomban ideultem, mert ettol el fogok almosodni, vagyis sajatmagamtol:D

Az Avatart lattam, nem amikor megjelent, hetekkel kesobb, mert mar nem birtam elviselni, hogy mindenki errol beszel es nem tudok hozzaszolni.A latvany kulonosen 3D-ben lenyugozott.
Aztan megis egy olyan erzessel tavoztam , mintha egy jo indian filmet lattam volna, a tortenet nagyon arra hasonlitott.Most meg az jutott eszmbe rola, persze lehet sokan utalni fognak ezert, hogy gyakorlatilag az emberiseg csak azert evalvalodott, hogy a nagy eszet a tudomanyaval egyutt arra hasznalja fel, hogy tudomanyosan forditsa vissza a csordaszellembe, es ehhez remek ijeszto , baratsagtalan kulsot is talalt.Vagyis devalvalaodunk mi emberek is nem csak a tozsde:)
Ettol meg remekul szorakoztam, teljesen magaval ragadott a film.Megis igy utolag orulok, hogy az ex felesege nyert az Oscaron, James Cameron exe.
Mar keszul a masodik Avatar, teljesen viz alatt fog jatszodni, ami szinten igazolja az elmeletem, a visszafejlodes elmeletem.
Mentsegem, hogy ejjel sok hulyeseg jut az eszembe, na jo nekem nappal is.A hulyeseg nem napszakhoz kotott, mondana a bekesen alvo parom.:)