Sunday, April 11, 2010

borso baby-m 15 éves


A blogom egyik elso bejegyzese volt, borso baby. Nagyjabol a foton lathato korban volt a beszelgetesnel.Ma 15 eves, fejemre nott, es Laurarol meselt, most eloszor, es en meg bogtem, csak tudnam miert, hiszen minden tokeletesen rendben van igy:)


Happy Birthday bb-Balazs!:)


B-tudod azt ertem, hogy kijottem a hasadbol, elmeseled hogy kerultem oda?

Vartam ezt a kerdest, tudtam, hogy egyszer el fog hangzani, megis varva ert varatlanul.
-van egy fiu es egy lany, akik szeretik egymast.
B-de rendesen mondd el, ugy, ahogy egy gyereknek kell, tudod..
-engedj meselni, rendesen fogom! A lanyoknak van egy pici, egeszen pici borso a hasukban es varakozik. A fiu es a lany szeretik egymast, es van egy puszi, de tudod ez nem olyan akarmilyen puszi.
B-varazs puszi?
-igen, azt hiszem nevezhetjuk igy nyugodtan. A fiu megpuszilja a lanyt,ezzel a varazsereju puszival(csak szigoruan varazs puszi lehet), ami tudod olyan szignalt kuld a kis borsonak, mint..
B-mint a computer szignal?
-Igen, eppen olyan, mert a kisborso azonnal novekedni kezd a lany hasaban.Kilenc honapig ismerkednek, a borso es a lany, es alig varjak, hogy vegre lathassak egymast.Ha a puszi varazslatos volt, a borso baby megszuletese meg tudod igazi csoda, hiszen azonnal szeretik egymast.Elso latasra szeretik egymast olyan nagyon, mint senki es semmi mast.Anya lesz a lany es Apa a fiu, ehhez szignal sem kell.Ezt nevezik szerelem gyumolcsnek.
-Min mosolyogsz?
B-Anya a borso zoldseg, nem gyumolcs.
-engedd meg, hogy neha zoldseget beszeljek Neked!:)

Balazsnak szeretettel!