Thursday, March 11, 2010

pletyka




Ma felhivott valakim es megkerdezte, hogy erdekelnek e a hirek.Naivan politikara gondoltam, de mielott rabolintottam volna, mar a tortenet felenel tartott.Elmeselte, hogy az O valakijenek a valakije valik, a no mar el is koltozott a gyerekekkel, es most megprobaljak visszaperelni a gyerekeket.Ereztem, hogy kezdek rosszul lenni a gyomromban, mert szinte csopogott a beszedjebol az orom, a karorom.A gyerekek harom es ot evesek:(, csak oket latom magam elott azota is. Neha ugy erzem masik bolygorol maradtam itt, itt felejtettek.
Szamomra megfejthetetlen az olyan baratsag , ahol a banatnak orulnek, sot, ki is beszelik.Mindig utaltam a pletykat, pedig no vagyok, de ugy gondolom semmi koze a valosaghoz.Es megkaptam mar, hogy nagyon zart vagyok, es komoly.Ez igaz is, de nem csak ilyen vagyok, csak amit kell azt valoban komolyan veszem.

Eleg sok csalodassal talalkozom, erdekes modon az utobbi idoben itt a blogok kozott is, sokan irjak, hogy eltunnek, mert csalodtak.Lehet a leiras miatt, mert megmarad, latvanyosabb igy a csalodas es azert szembeotlo, mert biztosan regen is csalodtunk eppen ennyit, csak ateltuk, ereztuk, de nem irtuk le, igy kevesen tudhattak rola.
Ma (is) en is csalodtam, ebben a valakimben, meg a melegnek se tudtam orulni.
Azon nem tudok tul lepni, hogy olykor akaratlanul is megbantunk masokat, miert kell kulon erot is bedobni.Tudom, hogy kerulni fogom ezt az ismerom, igy idegenedunk el, igy leszek en is meg zartabb.

foto cime:Gossip