Saturday, February 6, 2010

Egy hét+1 tökéletes nap.








Elmult heten beteg voltam, valami virusos megfazast szedtem ossze, es sajnos nem ugy tartottam Balazs napot sem, mint maskor.A het elso napjaiban a virus a szajamon is kicsapodott, es csupa seb lett a folso ajkam es az orrom.Ilyenkor nagyon pipa vagyok magamra, nagyon nagy mozgasigenyem van, es ket napig fol sem birtam kelni. A net vilagaban mintha valaki erezte volna, hogy jofele enrgiakra van szuksegem, mert egyik amulatbol estem a masikba.A kreativ blogger dij, aztan megjegyzesekben, a hozzam fuzni valo. Talan masok megmosolyognak de nekem oriasi jo elmeny volt, nagyon nagyon jol esett, es teljesen varatlanul.Nagyon nagyon szeretek adni, es hat kapni is jo.Koszonom lanyok, koszonom, de igerem mar tobbszor nem koszonom mge, nem akarok senki agyara menni:D

Egy Tokeletes Nap:
Reggel kaveillatra nyitni ki a szemunk, es csodalkozni, hogy az orrunk ala van tartva.
Begyujteni egy ket bokot, igy ebredeskor meg eronk sincs tiltakozni, majd a tukorbe nezve megkerdojelezni, ugyan a bok osztogato kirol is beszelhetett, de a szemunk azert megis szebben csillog. Kimenni a topartra, ahol -29 fok van, haborog a viz, mintha tiltakozna az ellen, hogy dacolva a hideggel, a szellel es fittyet hanyva a mely szurkesegig elszinezodott vizre vidaman setalunk.Orultsegunkben pedig nem vagyunk egyedul, egy kutyus csillogo szemmel szalad felem, mit sem torodve a gazdajaval, aki ovva inti, hogy ne menjen tul messzire. Elindulni egy kirandulasra, es folfedezni Londont, Parizst, es Woodstock-t, itt a kozelunkben is. Majd joval kesobb, es sok merfolddel tavolabb betevedni egy nem ismert nevu uzletbe, ahol Szegedi fuszerek sorakoznak egy eleg kiemelt helyen. Masik sarokban a Valentin napot beharangozo edessegeken nevetni.Vasarolni belga waffelt, portugal zsomlet es olasz salatat.
Este hazajonni, utkozben atelni a napnyugtat, es belepve a kutyuska terdig ugral a magasba, mintha hetekig lettunk volna tavol. Ket divatbemutato a teveben, ami szinte arra vart csak, hogy hazaerjek, es megszunhessen a vilag 60 percre, teret adva igy egymasnak, szo nelkul is tudni, hogy most kell a magany is, a jo hangulatban eltoltott nap utan.
Ez egy tokeletes nap volt, jo het eleje utan, jo vegzodessel, es kozben lassan elmulnak a virus nyomai is.

Fotok: Grand river, Ontario
Airport inn, kis repulovel az eloudvarban, bar repuloter a kozelben sincs.
A pingvinek jeleztek nekem, hogy lassan majd forduljunk vissza.
Valentin napi edessegek.
Szegedi fuszerek.