Sunday, January 3, 2010

Én és Te

Szinte latom altalanos iskolas tanitonenim fejcsovalasat, en szamar mindig utoljara nem csak fogalmazaskor, de beszedben is megallit, kijavit bennunket.
Ez most igy marad, ha nem is helyesli, es az egomhoz sincs koze.


En-telefon kicsong-hello! hoznal egy vanilias pudingot az x uzletbol legyszives!
Te-nem, most nincs kedvem.
En-ok, akkor en elugrok.

5 perccel kesobb
telefon csorog
En- hello!

Te-hello! itt vagyok az uzletben, hol vannak a pudingok?
En- ahol a pekaru van, latod eppen azzal szemben, a penztarhoz eso vegen.Latod mar? Te-igen, itt allok.Mit is, vanilias cukor?
En-nem , nem, puding
Te-hogy nez ki, milyen csomagolas?

En-eleg nagy meretu zacsko, 3 van egy csomagban, es kek es sarga szinu
de rairjak , hogy Vanilias izu!
Te- latom, van malnas is itt, az nem erdekel?
En-nem, en vaniliasat szeretnek
Te-most latom csokis is van
En-igen tudom, de en vaniliasat szeretnek(nyomom el a sohajtast, es kiszamolom, hogy mar vissza is jottem volna es most csapnam be a kocsi ajtot)
Te-akkor vanilias legyen?
En-igen, vanilias.
Te-mindjart jovok, szia love u

En-love u


A vanilias izu puding egy francia almas pite recepthez kellett, de maradt meg 2 csomag.Soha nem szoktam pudingot kesziteni, ok, akkor majd most. Nehany oraval kesobb, mar le is hult a puding, tevezunk, eszembe jut.

En-megkostolom a pudingot, kersz Te is?
Te- maradj, majd en hozom!
En-lassan a kanallal kiveszem az elso falatot es nyelvemen erzem a kellemes izt, nem emelyitoen edes,eppen a legjobb.Mar majdnem kerdezem, amikor varom, hogy mit mondasz Te, neked hogy izlik.
Te-na milyen a kanal?eszrevetted, hogy uj kanalakat szerviroztam?
En-a pillanat toredeke alatt robban a nevetes belolem, hogy nem a puding van ertekelve, hanem a kanalat illene, amihez semmi kozunk, marmint a kanal kesziteshez. A poharam leteszem es percekig tarto nevetest kapok a kialakult helyzettol.

Hogy jobban erzekeltessem az erejet, valahogy olyan volt a kerdes, mintha valaki elottem all egy szep ruha koltemenyben es megkerdezi milyen, en meg keresem hogy milyen szuper cernaval varrtak ossze, esetleg hanyas meretu tuvel, es milyen kicsi oltesek vannak.

Mi- sokaig nevettunk, egyutt, kozosen, magunkon.